A Halak jegyében járunk

Márciusba léptünk, bár az időjáráson egyelőre még nem látszik, de lassan vége a télnek, közeleg a várva várt tavasz, és közeleg Halak jegyű ismerőseink, szeretteink születésnapja is. Vagy tán már volt, de ha még előtte állunk, az alábbi kis jellemzés segíthet az ajándékválasztásban.

A Halak jegy szülötte rendkívül intuitív, érzelmi beállítottságú, gazdag fantáziájú, kifinomult, jószívű személyiség. Szeret elmerülni belső álomvilágában, ennek eredménye a hihetetlenül színes képzelőerő. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul. Jelmondata: Köszönöm, hogy segíthetek.

Eleme: víz

Évszaka: tél vége

Színei: tengerzöld, kékeszöld, pasztellszínek

Formái, alakjai: körvonalak nélküli, puha, áttetsző, formátlan, alaktalan

Növényei: vízi növények, törékeny növények

Virágai: vízirózsa, mimóza, liliom

Állatai: vízimadarak, halak, kagylók

Anyaga: üveg

Ásványai: ametiszt, akvamarin, korall, holdkő, platina, titánvasérc

 

Születésnapjára választhatunk neki pl. egy pasztellszínű, könnyű, puha sálat vagy ruhaneműt, vízirózsát, vízimadarakat ábrázoló képet, dísztárgyakat, vagy üvegből készült vázát.

Ha az ékszer mellett döntünk, akkor is sok lehetőségünk van. Vehetünk bármilyen amorf alakú gyűrűt vagy karkötőt, vagy éppen valamelyik ásványával díszített ékszerrel, pl. egy csodaszép, misztikus holdkő medállal is biztos sikert aratunk.

 

Isten éltesse minden kedves Halak ismerősünket, vásárlónkat!

2018.03.03.

Vissza