Záloghitel


Azonnal pénzre van szükség? Váratlan esemény történt?
  • Nincs ideje sorban állásra, hosszadalmas ügyintézésre?
  • Késik a fizetése, de a számlákat már be kell fizetni?
  • Nem szeretne késve fizetni munkavállalóinak, alvállalkozóinak?
  • Bankja nem nyújt hitelt Önnek?

A záloghitel megoldást nyújt ezekre az eseményekre.

Nálunk nincs hosszadalmas hitelbírálat, kezesre sincs szükség és bármire felhasználható hitelt adunk. Ügyfeleink a rendkívül gyors ügyintézés miatt választják a záloghitelt. Ékszereit szakképzet becsüseink percek alatt bevizsgálják és a meghatározott hitelt azonnal ki is fizetjük. A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek. További információ megtalálható az Üzletszabályzatban, valamint Hirdetményben, mely elektronikus úton elérhető honlapunkon, illetve papír alapon zálogfiókjainkban.

Ügyfeleink széles köre

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a társadalom minden rétege képviselteti magát nálunk. Ügyfeleink között ugyanúgy megtalálható a 18 év feletti fiatalok mint a dolgozó felnőttek, közös pont, hogy ékszerrel rendelkeznek és az arany értékállóságának köszönhetően azt készpénzre tudják „cserélni” meghatározott díjakért cserébe, meghatározott időtartamra.

A kölcsön igénylésére cselekvőképes, 18. életévüket betöltött nagykorú természetes személyek jogosultak.

Diszkréció, biztonság

Modern, kellemes környezetben várjuk kedves ügyfeleinket az ország 7 különböző pontján működő fiókjainkban. A hitel futamideje alatt, a szigorú EU-s szabályozásnak megfelelően felszerelt, magas szintű biztonságtechnikai rendszerrel ellátott értéktárainkban őrizzük a ránk bízott értékeit.

Tudjon meg többet a Zálogkölcsönről


Arany, ezüst ékszerekre és tárgyakra

A kölcsönösszeg nagysága a tárgy zálogértékének 50-70 százaléka. A záloghitel minimális futamideje 30 nap, maximális futamideje 90 nap.

Hitelezés alatt felmerülő díjtételek:
  • Kezelési költség: Mértéke a zálogkölcsön százalékában kerül meghatározásra, a zálogba adáskor a zálogkölcsön összegéből kerül levonásra.
  • A kölcsön kamata: A hitel éves kamatszázalékában meghatározott összeg. A hitel visszafizetésekor (a zálogtárgy kiváltásakor) kell megfizetni.
  • Késedelmi díjak: Aki a zálogjegy lejárati ideje után is igénybe veszi a zálogkölcsönt, úgy arra az időtartamra késedelmi díjakat köteles fizetni, ami kiváltáskor realizálódik.
  • Letiltási díj: Elveszett, eltűnt zálogjegyekhez tartozó zálogtárgyak kiváltását a tulajdonos letilthatja, egyszeri díj fejében.
  • Meghosszabbítás: A futamidő lejáratakor, vagy azt megelőzően a hitelfelvevő kérheti a kölcsön meghosszabbítását. Ez a költségek számfejtése és pénzügyi rendezése után új zálogkölcsön folyósításával történik.